A găsit o grămadă de cârpe vechi într-un colț pe stradă, dar când a văzut că se mișcă, s-a speriat. când și-a dat seama ce era de fapt gunoiul, s-a blocat, n-a știut ce să facă. Uite cum arăta când a curățat toate cârpele

Math Southcott lucrează în construcții și a găsit ceea ce părea a fi o mare grămadă de cârpe murdare, în timp ce mergea pe străzile din Winchester, Marea Britanie. Dar foarte curând grămada de cârpe a început să se miște și a înțeles cât de cumplită este situația la care este martor.

A încercat să vadă ce era în acele cârpe, dar ceea ce a găsit l-a șocat de-a dreptul. Găsise o familie completă de câini abandonați. Mama-câine și puiul ei erau atât de murdari încât păreau să fie gunoi.

Atunci Math nu a mai stat pe gânduri. A sunat imediat la oficiul pentru protecția animalelor din țara lui, și în foarte scurt timp au sosit la fața locului oameni care au avut grijă de câini.

Salvatorii au observat că animalelor le era teamă de orice contact uman, iar asta fiindcă câinii erau victime ale abuzului. Totuși, după ce au primit multă iubire de la membrii ONG-ului care a avut grijă de ei, aceștia au început să se recupereze rapid. Din fericire acum sunt sănătoși și fericiți, cineva i-a adoptat și le-a oferit un cămin.

Iată evoluția câinilor, de la stadiul de ,,cârpe”, la cel de animale iubitoare și iubite:

Aceștia sunt cei trei saci de blană pe care îngrijitorii au fost nevoiți să o dea jos de pe sărmanii câini abandonați:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *