A plecat în vacanță, însă după câteva zile, un vecin a sunat-o și i-a zis să se întoarcă de urgență. Când a intrat în casă, și-a pus mâinile în cap! Ce se întâmplase în lipsa ei, este un coșmar pentru oricine

Vacanțele reprezintă pentru cei mai mulți dintre noi momentele în care renunțăm la etichete, la aparențele pe care trebuie să le păstrăm la locul de muncă și o oază de relaxare. Sunt zilele în care trebuie să ne încărcăm bateriile și să renunță, la toate grijile.

Asta a vrut și Crystal Taylor, atunci când și-a împachetat lucrurile pentru a merge într-o vacanță de o săptămână și jumătate în Cabo, Mexic.

Din păcate, femeia habar nu avea ce urma să se întâmple. Femeia a primit un telefon de la vecinul său, care i-a spus că ceva teribil s-a întâmplat și că trebuie să se întoarcă de urgență.

Femeia din Broken Arrow, California, a avut parte de un șoc atunci când a ajuns acasă. După un zbor de 1250 de mile înapoi spre casă, femeia a fost de-a dreptul îngrozită de ce a găsit în casa sa.

Iar vecinul care o sunase și care a crezut că ceva se petrece în casa lui Chrystal a avut dreptate.

Scrumiere lăsate peste tot în casă, zgârieturi pe podeaua din lemn de cireș, lichide necunoscute lipite pe covorul de la etaj și o dezordine de nedescris au speriat-o de-a dreptul pe Chrystal, care nu înțelegea ce se întâmplă.

Iar lucrurile nu se terminau aici. În frigiderul femeii erau pete de mucegai, rafturile erau răsturnate și o mulțime de gândaci se aflau înăuntru. Electrocasnicele fuseseră scoase din perete, cu tot cu priză.

La numai două zile de când Chrystal plecase în vacanță, vecinii au observat mai mulți oameni lângă casă. Nu s-au dus spre intrarea din față, ci au intrat prin garaj înăuntru. Apoi și-au întins lucrurile prin casă, au adus saltele, cinci pisici și chiar și un câine.

Mai mult decât atât, au folosit și piscina și, în numai câteva zile, aceștia au făcut pagube de mii de dolari.

Proprietara a notificat autoritățile, însă totul a devenit și mai ciudat. După ce investigatorii au făcut niște verificări, au descoprit identitățile unora dintre persoanele care au intrat în casa lui Chrystal. Printre ele, și Cherie Chewing, care a spus că este nevinovată. Femeia și grupul ei au crezut că au închiriat casa. Aceasta chiar a primit și o cheie ca să o folosească și, pentru că nu a mers, a intrat prin garaj.

Oamenii și-au dat și ei seama că au fost păcăliți, însă Crystal i-a lăsat să își ia lucrurile și se pregătesc să caute altă casă.

Însă păgubita crede că cineva trebuie să fie pedepsit pentru că i-a fost vandalizată casa. De asemenea, aceasta a găsit în garaj mai multe documente de închiriere și crede că cei care au intrat în casa ei au le-au scris, pentru a nu fi trași la răspundere.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *