A văzut în autobuz un tată cu fiica lui în brațe, amândoi plângeau în hohote, toți îi evitau, dar când au aflat ce au pățit, le-a fost rușine și nu mai știau cum să-i ajute. Ce pățiseră e cumplit, durere enormă

Un utilizator de Facebook pe nume Ray Tejada a distribuit pe această rețea socială un clip în care apărea un tată în lacrimi, plângând neîncetat cu fiica lui în poală, totul se petrecea într-un autobuz, în spațiul public.

La început, Tejada a observat copilul care plângea neîncetat, ceea ce l-a făcut să creadă că fata era, probabil, răpită, dar abia când bărbatul a început să vorbească, Tejada a aflat povestea cutremurătoare a celor doi.

Tejada mergea cu autobuzul atunci când i-a observat pe cei doi. Potrivit bărbatului, copilul lui mâncase o bomboană care îi dăduse dureri uriașe de dinți. De aceea mergeau în Manila, unde sperau să găsească un medic, iar pe drumul până acolo cerșeau bani pentru a-l plăti.

În dimineața aceea, în drum spre medic, cerșiseră mâncare și bani. Sărmanul bărbat începuse să aibă încredere în Tejada, tocmai de aceea i-a mărturisit că soția îl părăsise după ce aflase că e diabetic.

Tejada le-a putut da numai o mică sumă de bani pentru a-i ajuta, dar omul a fost incredibil de recunoscător. Câteva momente mai târziu, tatăl l-a rugat pe șofer să oprească la prima farmacie.

Tejada a decis să pună întreaga poveste pe internet, în speranța că vor apărea și alți oameni care-i vor observa pe tată și pe fiica lui, și că îi vor ajuta. Potrivit lui Tejada, tatăl se urca și cobora mereu din autobuze, împlorând ajutor pentru fiica lui.

Sperăm că lucrurile s-au îmbunătățit după ce cazul lor a fost văzut de atât de mulți oameni!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *