Au cumpărat casa mult dorită și s-au mutat imediat! După nici un an de conviețuire în ea, acest cuplu a înlemnit când a văzut ce se afla îngropat în grădina vilei. Mirosul era unul insuportabil…

In 2014, Darren si Maria Bradley se mutau in locuinta unde investisera aproape 275000 de lire sterline. Totul a fost bine pana cand au realizat ca nu au facut cea mai buna alegere!

Oamenii angajati pentru construirea casei lor au ingropat, chiar in gradina vilei, rezervorul de canalizare pentru ceilalti vecini! Astfel, locuinta celor doi a fost inundata de deseuri umane.

Darren, in varsta de 51 de ani, si Maria, in varsta de 36 de ani, au cumparat casa in Walsall acum 3 ani. Acestia marturisesc ca inca de la bun inceput s-au confruntat cu probleme, inclusiv alarma de incendiu nu functiona atunci cand au incercat sa stinga flacarile izbucnite in bucataria lor.

Acum insa situatia este mult mai grava! Cei doi soti au casa distrusa si sunt nevoiti sa suporte si mirosul ingrozitor. Darren si sotia lui au incercat sa remedieze problema si au cheltuit inca 18.000 de lire sterline. Insa fara rost!

”Dupa ce ne-am casatorit, aceasta trebuia sa fie casa visurilor noastre, dar acum ne dorim sa nu o fi cumparat niciodata. Nu putem avea prieteni care sa ne viziteze din cauza mirosului constant de deseuri umane. Nici daca curatam si dezinfectam totul, nu dispare. In lunile de vara este chiar mai rau. Din cauza caldurii si a mirosului insuportabil din casa, mustele s-au adapostit la noi in casa”, a declarat sotul suparat.

Cei care se ocupa de zona reziduala a orasului le-au promis celor doi ca le va pune la dispozitie o alta casa in care sa se mute, dar asta se intampla in februarie 2015. De atunci, acestia tot asteapta sa scape de cosmarul din viata lor.

”Trebuie sa sapam din nou drumul unde a fost pus rezervorul, insa asta include o paguba destul de mare. Toate casele din jur vor avea de suferit”, a marturisit primarul din Walsall.

Cu toate acestea, cuplul inca nu si-a pierdut speranta si spera ca intr-o buna zi problema sa fie rezolvata. Cei doi nu vor sa se mute din casa unde au investit o suma importanta de bani.

”Facem tot ce putem pentru ca rezervorul sa fie mutat din gradina noastra”, au mai adaugat cei doi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *