Când o vedeau, nimeni nu știa câți ani are, era palidă și ștearsă și a decis să facă o schimbare. Acum, toți bărbații o cheamă la întâlnire, după ce s-a transformat complet. Nici nu o recunoști:

În ciuda faptului că este foarte, această femeie arăta în fiecare zi mult mai în vârstă decât în realitate. Expunerea constantă la soare și poluarea automobilelor o făcuseră pe femeie să pară ștearsă și nimeni nu își dădea seama cât de frumoasă este, de fapt.

Îmbătrânirea este inevitabilă și toți trecem prin această perioadă, mai devreme sau mai târziu. De la apariția primelor riduri fine, a firelor albe și a petelor pigmentare, nu este decât un pas. Însă, în zilele noastre, cosmetica ajută foarte mult, iar un stil de viață sănătos promite trecerea mai blândă prin îmbătrânire.

În timp ce multe persoane vârstnice fac totul pentru a părea mai tinere, există și oameni tineri care arată în vârstă pentru că nu au timp să meargă la tratamente cosmetice, să doarmă mai mult și să își îmbunătățească postura.

Iar o femeie pe nume Snow se încadrează printre aceste persoane. Aceasta lucrează ca agent de pază, iar acest lucru implică expunerea în aer liber și inspirarea aerului poluat degajat de mașinile care trec pe lângă ea după ce sunt verificate.

La doar 26 de ani, cei din jurul său o priveau ca pe o femeie de 40 de ani. Arăta ca o femeie de 40 de ani și nimeni nu își dădea seama cât este de tânără, în realitate.

Nici pielea nu mai era atât de albă ca înainte, iar cearcănele erau vizibile și ochii obosiți. Aceasta a acceptat provocarea de a fi machiată și aranjată de către un make-up artist cunoscut.

Iar rezultatul i-a lăsat pe toți fără cuvinte! Ce schimbare, nu e așa?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *