Când s-a întors acasă, femeia și-a găsit curtea din fața casei plină cu baloane roșii, în formă de inimă. Credea că e o farsă, dar când a aflat adevăratul motiv a izbucnit în lacrimi! Uite cine făcuse asta și de ce:

Tuturor ne plac surprizele, deoarece ne fac să ne simțim fericiți și mulțumiți. Dar, cei mai mulți dintre noi nu le primim prea des, ci doar când vine vorba de ocazii speciale. În mare parte, surprizele sunt pregătite de prieteni și rude, dar această poveste este o excepție de la regulă.

Când Laura Stegenga a venit acasă de la spital, a văzut o grămadă de baloane roșii, în formă de inimă, în curtea ei. Când s-a apropiat, a văzut că fiecare balon avea un nume scrie pe el. Dar ea nu știa pe nici unul dintre acești oameni, erau complet străini pentru ea. Laura a rămas fără cuvinte și nu știam cum să reacționeaze. Dar, într-un final și-a dat seama și a început să plângă, neînchipuindu-și cât de norocoasă era.

Laura este mamă a doi copii, care a fost recent diagnosticată cu cancer de sân în stadiul 4. Femeia a decis să lupte cu boala și a început tratamentul cu chimioterapie. Ultima zi de terapie a fost momentul în care a mers acasă și a văzut zecile de baloane din curtea casei salei.

Surpriza a fost pregătită de Michele Slack, una dintre fericitele supraviețuitoare ale acestei boli cumplite: cancer. Femeia susține că a știu exact ce simte Laura și a făcut asta doar ca să o susțină.

Michele a încurajat-o să nu renunțe și să rămână puternică în lupta ei cu cancerul. Împreună cu vecinii, Michele a pregătit 101 baloane și a strâns câteva donații pentru tratamentul Laurei.

Cei care și-au trecut numele pe baloanele roșii în formă de inimă, au fost vecinii Laurei, pentru a-i arăta acesteia că are parte de sprijinul lor.

Laura a fost profund emoționată de gestul comunității în care trăiește. Oamenii au inspirat-o să rămână optimistă și să nu lase vestea pe care a primit-o să-i ruineze viața. Totodată, vecinii au ajutat-o cu plata tratamentului, ceea ce este extrem de important pentru Laura.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *