Chelnerița era urmărită, în spate cineva îi făcea o poză pe ascuns și arăta tuturor secretul ei uriaș! În doar câteva ore, asta îi va schimba viața pentru totdeauna! Ce s-a întâmplat a făcut înconjurul lumii!

Deseori se spune că tinerii de azi nu au pic de respect pentru bătrâni, iar uneori acest lucru e perfect adevărat. Tinerii ar trebui să arate mai multă apreciere celor care au ajutat la construirea țării. Sâmbăta trecută, Evoni Williams stătea în spatele tejghelei și își făcea treaba obișnuită în micul restaurant unde fusese angajată.

Acolo a observat că un bărbat mai în vârstă avea nevoie de ajutor cu masca de oxigen, în plus, bătrânul nu reușea să își taie mâncarea fiindcă mâinile nu-l prea mai ajutau. În acel moment, Evoni nici nu s-a gândit de două ori, și i-a sărit rapid în ajutor. Laura Wolf, patronul restaurantului, a scris: „Fără ezitare, i-a luat farfuria și a început să îi taie șunca”.

Se pare că patroana restaurantului a fost atât de emoționată de gestul fetei, încât a făcut o poză și a postat-o pe Facebook. Femeia a mai scris alături de imagine: „Aceasta poate părea o faptă mică, însă pentru acest om a fost ceva uriaș, sunt sigură. Sunt foarte recunoscătoare pentru că am văzut acest gest de bunătate la începutul zilei, în timp ce totul în lume pare atât de negativ și violent”. Pe de altă parte, Evoni, chelnerița, spune că exact asta ar fi făcut pentru oricine.

După ce imaginea a fost distribuită pe Facebok de peste 40.000 de ori, Universitatea din Texas i-a oferit lui Evoni o bursă de studiu în valoare de 16.000 de dolari! Iată, deci, că bunătatea chiar poate chimba, ușor, ușor, lumea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *