După câteva pahare băute în bar, femeia a decis să ia un taxi până acasă. Dar când s-a întors de dimineață să-și ia mașina a găsit un bilet care a făcut-o să plângă:

Paula Grzelak-Schultz a ieșit în oraș cu câțiva prieteni și a ajuns la locul întâlnirii cu mașina personală, dar a ajuns să bea prea mult. Se întâmplă tuturor, dar, din păcate, peste 10.000 de accidente cu mașina se petrec anual din cauza celor care se urcă la volan după ce au consumat alcool.

Multe morți ar fi putut fi evitate dacă toți ar fi luat aceeași decizie ca și Paula: să nu conducă după ce a băut. Paula, care era împreună cu soțul ei, a decis să lase pur și simplu mașina în parcarea localului și să meargă cu taxiul acasă.

Atunci când a mers să își ia mașina a fost uimită să găsească un bilet emoționant în parbriz, iată ce scria în el:

Dragă oaspete,

Am dorit doar să îți mulțumim pentru că ți-ai lăsat mașina parcată aici noaptea trecută. Nu sunt sigur dacă ai consumat sau nu alcool în restaurantul nostru sau nu, dar noi am vrut să îți mulțumim pentru că nu ai condus sub influența alcoolului. În plic vei găsi un bon pentru 450 de grame din delicioasele noastre aripioare de pui. Te rugăm să accepți asta în semn de mulțumire pentru că ai fost responsabil. Viața este valoroasă, să ai un weekend plăcut.

Jay McLean

Manager

Iată biletul original:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *