Fata asta nu și-a mai tăiat unghiile de 3 ani! E nebunesc cum arată acum și în ce hal se feresc oamenii de ea

La o primă vedere, Simone Taylor, arată ca o adolescentă tipică de 16 ani. Nimic wow, aparent.

Asta până te uiți la mâinile ei și îți dai seama de cât de lungi îi sunt unghiile. Periculos de lungi. Se pare că nu și-a mai tăiat unghiile de 3 ani!

Tânăra spune că nu a fost intenția ei să le lase să crească atât de mult, numai că pe măsură ce creșteau, primea tot mai multe complimente, așa că au devenit o parte din ea.

Acum unghiile practic îi controlează viața, pentru că trebuie să adapteze totul în funcție de ele.

Cam exagerat. Voi ce părere aveți?

CITEȘTE ȘI: S-a dus cu fiul ei de 5 ani la toaleta unei cafenele pentru a nu-l scăpa din ochi. Când cel mic i-a făcut semn către chiuvetă, femeia a încremenit și a început să se isterizeze. E îngrozitor ce a găsit acolo!

Când o mamă și fiul ei din Lancaster, SUA, s-a dus la toaleta a unei cafenele foarte cunoscute peste tot în lume, aceștia au descoperit ceva șocant acolo.

Mama, care și-a dorit să rămână anonimă, observase că fiul ei avea o expresie ciudată pe chip, în timp ce se holba la dedesubtul chiuvetei. Când l-a întrebat ce e neînregulă, micuțul a arătat cu degetul un telefon care era ascuns sub chiuvetă.

Când s-a uitat cu mai multă atenție, femeia și-a dat seama că telefonul filma.

”E așa o violare a intimității! Nu doar a mea, dar mai ales a fiului meu’‘, a spus mămica.

Poliția a confirmat că telefonul era în modul de filmare și că nu au reușit încă să depisteze ce se mai afla în filmare.

De asemenea, compania în al cărei sediu s-a întâmplat accidentul a declarat că așa ceva nu li s-a mai întâmplat și că vor lua problema în propriile mâini, și vor face tot ce pot ca să depisteze omul care a plasat telefonul acolo.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *