Fata s-a înscris la concursul de frumusețe, voia să fie Miss, dar în finală a spus juriului ceva pentru care o țară întreagă a urât-o! Cine era ea de fapt i-a șocat pe toți: „Și-a dat peruca jos și și-a…”

Nimeni nu se aștepta la așa ceva, nici cei care au votat, nici membri juriului!

Totul s-a petrecut în Kazakhstan: se pare că un finalist al unui concurs de frumusețe pentru femei a recunoscut că „ea” este de fapt un „el”, șocând o țară întreagă. Potrivit propriilor mărturisiri, Arina Alieva este de fapt Ilay și are 22 de ani și doar pozează ca femeie. „Arina” a depășit în frumusețe, potrivit juriului, peste 4.000 de alte fete, și a ajuns în finală!

Ilay a declarat de ce a făcut așa ceva: „Eu și prietenii mei ne certam în legătură cu frumusețea, și eu am decis atunci să mă înscriu la un concurs de frumusețe. Mereu am fost frumos în mod natural. Poți vedea des că multe femei tinere arată toate la fel, au același machiaj, același stil – ele cred că dacă urmăresc și respectă tendințele, sunt frumoase. Eu nu cred asta.” Credem că și-a demonstrat punctul de vedere cu vârf și îndesat!

În cele din urmă Ilay a spus organizatorilor concursului că au fost păcăliți, iar oamenii din toată țara care au votat pe internet au fost pur și simplu șocați. După marea confesiune, organizatorii l-au scos din concurs și l-au înlocuit cu o fată. Transformarea lui Ilay a fost atât de convingătoare încât nimeni nu a observat că e băiat până când el însuși a recunoscut că a mers prea departe.

Vedeți asemănarea?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *