Fata și-a dat ultimii bani pe biletul de avion până-n Amsterdam, credea că se reîntâlnește cu iubirea vieții, dar la 6 ore după ce a ajuns în aeroport a primit un mesaj, l-a citit și a izbucnit în lacrimi: ,,M-au distrus!” Ce i-au făcut

O tânără din Marea Britanie este disperată și spune că are inima frântă după ce a pățit atunci când a mers în Amsterdam pentru a vizita un om despre care credea că este iubirea vieții sale.

Sophie Stevenson, în vârstă de 24 de ani, l-a întânit pe Jesse Mateman, în vârstă de 21 de ani, în Barcelona, la începutul verii. Cei doi au avut relații intime iar fata credea că sunt îndrăgostiți.

Sophie a cheltuit 350 de lire sterline pe biletul de avion până în Amsterdam, unde a ajuns pentru a-și vizita, credea ea, iubitul. Dar, din păcate, fata a fost abandonată la aeroport. Abia după șase ore de la aterizarea în Amsterdam a primit un mesaj prin care i se spunea că totul a fost o glumă.

De fapt este un tip de farsă pe care băieții o fac fetelor, poartă numele, în engleză, de ,,Pulling a pig”, adică ,,A atrage un porc”, și înseamnă, în cuvintele fetei care a fost o astfel de victimă: ,,A atrage un porc înseamnă că un tip încearcă să își bată joc de fata grasă și urâtă. Mi s-a făcut rău”. Mai ales că mesajul nu era oricare, ci era direct informată că este victima acestui joc.

Fata a răspuns mesajului printr-un simplu: ,,Dar cum poți fi atât de crud?”. La care cel care i-a făcut asta a ales varianta mai ușoară și a blocat-o pe conturile de socializare.

,,A atrage un porc” este un joc care presupune că un grup de bărbați încearcă să aibă relații cu femeile pe care le consideră cel mai puțin atractive, iar cine o găsește pe ,,cea mai urâtă” câștigă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *