Femeia plimba pe stradă un cărucior pentru bebeluși, toată lumea credea că e mamă, dar când au văzut ce ține în el s-au speriat și i-au zis că e nebună! Uite de ce face asta

Silvia Heszterenyiova este o femeie din Australia care are o pasiune foarte ciudată. Ea a ajuns să facă câteva lucruri care au ajuns să îi îngrijoreze chiar și pe apropiații săi.

Femeia are 42 de ani și până în acest moment a adunat o colecție impresionantă de 35 de păpuși care imită perfect bebelușii, dar până aici nu ar fi prea ciudat, ciudățenia abia acum începe. Silvia se comportă cu păpușile de parcă ar fi chiar copiii ei!

Ea spală în fiecare seară fiecare păpușă, le hrănește pe toate, le plimbă cu căruciorul, fie la cumpărături, fie în parc, fie la cinema. Mai nou și-a achiziționat chiar și un scaun special de copil pentru mașină, dar și unul care se montează în spatele bicicletei.

De ce face toate astea? Silvia a declarat că se simte foarte bine și să aceste lucruri o relaxează: ,,Uneori lumea îmi spune că sunt nebună, dar mie nu îmi pasă. Asa retrăiesc momentele minunate pe care le-am petrecut cu cei doi copii ai mei reali atunci când erau mici”.

Iată mai multe imagini cu ,,copiii ei”:

b1b2b3b5

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *