Galerie foto în premieră! Dacia, noul model revoluționar! Cum arată noua Dacia Logan Logos! Au schimbat totul la ea!

Un amator al grupului Dacia a creionat modelul Dacia Logan Logos, care seamănă izbitor cu VW Passat CC sau cu Skoda Octavia. Mașina imaginată de respectivul utilizator păstrează liniile și trăsăturile cu care ne-am obișnuit, venind, în plus, cu un stop de fantezie.

Nu vom vorbi niciodată de o Dacia premium, potrivit promotor.ro. Dar de un model mai mare decât Loganul, capabil să fie un fel de Octavia low-cost (ţineţi minte că Logan ţine de clasa mică, nu de cea compactă), am putea vorbi oricând.

Cel care a realizat imaginile este Ciprian Andruș, care a fost inspirat de faptul că anul acesta Logan împlinește 10 ani de existență. Ciprian s-a gândit să-şi pună creionul virtual la treabă şi să deseneze un concept care s-ar putea confunda cu viitoarea generaţie Logan.

Laitmotivul din spatele acestui concept este – după cum chiar creatorul său ne zice – „depăşirea limitelor păstrate până acum de marca Dacia, făcându-l [n.r. pe Logos] să se clasese alături de brandurile puternice precum Mercedes-Benz, Audi şi BMW şi «propulsând» Dacia pe o nouă treaptă, cu o nouă perspectivă.”, potrivit promotor.ro.

Iată imaginile:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *