La 52 de ani după ce mama ei a dispărut, a dat un anunț în ziar, care i-a schimbat viața pentru totdeauna! Ce a aflat despre cea care i-a dat viață, nici în filme nu vezi așa ceva

Părinții joacă un rol crucial în creșterea copiilor, iar fără un model în viață, cei mici pot fi traumatizați și răniți pentru tot restul vieții. Atunci când o femeie pe nume Lucy Ann Johnson a dispărut în mod misterios în anul 1961, lăsând în urmă un soț și doi copii mici, lumea s-a oprit în loc pentru această familie.

Zeci de ani au trecut, iar fiica lui Lucy, Linda, a renunțat la ideea că își va mai vedea vreodată mama. Însă, într-o zi, i-a venit o idee despre ce s-ar fi putut întâmpla cu familia ei.
Despre Lucy Ann se știa că era o femeie obișnuită, din Alaska și care s-a mutat în tinerețe într-o suburbie canadiană din Surrey, British Columbia. Locuia acolo cu soțul Marvin și cu cei doi copii, Linda și Daniel, iar toată lumea care îi cunoștea credea că este o familie normală și fericiră.

Însă, într-o zi, totul s-a schimbat. În septembrie 1961, când Lucy avea doar 25 de ani, a dispărut fără urmă. Extrem de ciudat, Marvin nu a anunțat dispariția soției sale decât patru ani mai târziu. Din această cauză, poliția nu a considerat că este vorba despre o omucidere.

Iar tragediile au urmat în familie. La doar 20 de ani, Daniel a murit înecat, în timp ce Marvin a murit în anii ’90. În 2013, când Linda avea 59 de ani, aceasta a înțeles că mama sa nu va mai fi găsită niciodată.

Aceasta își amintea că atunci când tatăl ei s-a recăsătorit, nu avea voie să o aducă în discuție pe mama ei și a rămas numai cu două fotografii.

În 2013, Poliția regală canadiană a adus în discuție cazul mamei sale. Astfel, Linda a început propria investigație, ceea ce a condus la noi informații. Așa a aflat că Lucy a locuit cândva în Yukon.

Aceasta a scris într-o secțiune a ziarului local din Yukon că își caută rudele, a spus cine este mama sa.

Foarte repede, poliția a primit un telefon de la o femeie din Yukon, care susținea că a văzut fotografia persoanei dispărute și că această persoană este chiar mama ei.

Linda avea o soră, pe nume Rhonda Glenn, care susținea că Lucy încă trăiește. Aceasta se mutase aparent înapoi în Alaska și începuse o nouă viață, se recăsătorise și a mai avut încă patru copii.

Linda a fost șocată să audă aceste vești, la fel și Rhonda, care nu a știut că mama ei este o persoană dispărută.

Poliția a reușit astfel să închidă cazul, după aproape 60 de ani.

Linda a decis să meargă în Yukon să își vadă rudele și să înțeleagă de ce s-a întâmplat un asemenea lucru. După atâția ani, și-a regăsit mama, care îi semăna leit. Au petrecut o săptămână împreună, în care a aflat că tatăl era foarte violent cu ea și a fost nevoie să dispară. Deși a vrut să îi ia și pe copii cu ea, Marvin nu i-a dat voie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *