Nici în filme nu vezi așa ceva! Aduna gunoaie pe stradă, când a auzit un scâncet. S-a apropiat și a descoperit un bebeluș. După 35 de ani, femeia a avut parte de surpriza vieții sale! Cine era copilul și ce s-a ales de el:

Atunci când a găsit un copil nou-născut abandonat de către părinții săi, aceasta a știut că este cea mai norocoasă din lume. Pentru că nu avusese copii, femeia din Anqing, China a șuat bebelușul acasă.

Din nefericire, era atât de săracă încât abia își permite mâncarea pentru ea. Nu își permitea să cumpere lapte pentru bebeluș și trebuia să o hrănească pe micuță cu terci.

Însă, femeia și soțul său au făcut tot posibilul să răzbească și să o crească pe fetița găsită pe stradă așa cum au putut și au știut mai bine. Când micuța a împlinit patru ani, soțul femeii a murit, fâcând creșterea ei cu atât mai dificilă.

Femeia a început să muncească și mai mult, totul pentru fetița pe care o iubea ca pe ochii din cap, până când aceasta a devenit o tânără extrem de frumoasă și de inteligentă.

Mama ei a început să colecteze deșeuri și să vândă legume pentru a strânge bani ca să își trimită fiica la școală.

Acum, bebelușul abandonat a devenit o femeie de succes, s-a căsătorit și are familia sa. Însă nu a uitat niciodată ce a făcut pentru ea femeia care i-a devenit mamă din întâmplare.

„Când eram copil, mama mea a avut mare grijă de mine. Acum este timpul ca eu să am grijă de ea. Este datoria mea de copil”, a dezvăluit femeia.

Când au locuit împreună, casa lor era una extrem de mică. Acum, tânăra vrea să îi construiască o casă și mai mare mamei sale și a reușit să facă acest lucru.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *