Se plimbau cu motocicletele când au găsit o ladă la marginea drumului, pe un teren părăsit. Ce au găsit înăuntru le-a schimbat viețile!

Tatăl și fiul se plimbau cu bicicleta când, au observat brusc, la marginea drumului de țară pe care erau, o ladă.

Apropiindu-se au înțeles că lada este de fapt o cușcă pentru animale, și că fusese acolo de multă vreme. Dar au mai văzut și că acea cușcă era puțin deformată, ceva dinăuntru zgâria și plângea, voia să iasă.

Cei doi au deschis rapid cușca și au fost șocați: înăuntru era un câine care fusese încuiat acolo, alături de alte gunoaie. Câinele părea că nu mai mâncase de zile bune. După ce a fost salvat, sărmanul animal s-a cocoșat până la pământ de frică, după ce stătuse în cea cușcă atât de mult timp.

I-au adus niște mâncare și câinele a mâncat totul, până la ultima firimitură.

Apoi ei l-au luat din acel loc sinistru, și imediat ce a ajuns în mașină, câinele s-a dovedit a fi foarte recunoscător pentru că a fost salvat. Salvatorii lui l-au botezat Charlie Bravo.

Acasă, Charlie a făcut un duș, a mers la veterinar, avea unghiile atât de mari încât îi crescuseră în labe, cauzându-i durere în timp ce mergea. Veterinarul l-a tratat și a estimat că Charlie avea maxim opt luni, totuși, nu și-a putut da seama cât timp a petrecut în acea cușcă.

Deși la început tatăl și fiul nu plănuiau să îl păstreze pe Charlie, ci voiau să încerce să îi găsească o familie, în cele din urmă, după ce au petrecut mult timp împreună, nu se mai puteau despărți de el!

Nu-i așa că e o frumusețe? Familia ei o adoră! După ce povestea ei a ajuns pe Facebook, mulți oameni au început să doneze bani pentru tratamentul de care are nevoie. Dar Charlie este în sfârșit fericită!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *