Și-a cumpărat o mașină la mâna a doua, o luase foarte ieftin, dar ce a găsit ascuns în portieră l-a lăsat mut de uimire. A pus imaginile pe facebook, dar apoi le-a șters imediat, speriat. Uite de ce le-a șters și ce a găsit

După ce a auzit că e posibil să faci o afacere bună cumpărându-ți mașină din cele confiscate de poliție și scoase la licitație, un bărbat, care a dorit să rămână anonim, și-a achiziționat și el un astfel de chilipir.

În momentul în care căptușeala interioasă a unei uși s-a rupt, a crezut că e ceva normal pentru o mașină mai veche, și a decis să o repare singur, sau măcar să încerce. Dar de îndată ce a îndepărat panoul de plastic, a observat că era ceva ciudat ascuns în spatele lui. Așa că a tras de el și a fost surprins să vadă o geantă neagră care fusese ascunsă în noua lui mașină!

A luat geanta și a dus-o în casă pentru o inspecție mai atentă. Înăuntrul genții erau șapte pachete atent și meticulos înfășurate în bandă adezivă. Ce putea fi înăuntru?

Omul a cojit atent un colț al unui pachet și a fost șocat să vadă că în pachet era un teanc de bani, în bancnote de 10 dolari! A continuat operațiunea, și a văzut că într-un alt pachet erau bancnote de 20 de dolari.

Nu a dezvăluit care a fost suma totală care a fost găsită sau ce a făcut cu banii, dar e ușor de bănuit că a găsit câteva mii de dolari. Povestea a apărut în 2013, atunci când bărbatul a postat online imaginile pentru a-și arăta descoperirea. De atunci a devenit virală. Totuși, de atunci el a șters toate imaginile pe care le postase și orice l-ar fi putut lega de descoperirea banilor. Dar noi știm că internetul nu uită… Putem presupune că, din aceste motive, bărbatul a păstrat banii. Tu ai fi făcut la fel dacă tu ai fi fost cel care i-a găsit?

Sursa: SF Globe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *