Soferii au crezut că nu văd bine! Ce avea in cabina un sofer de TIR de etnie maghiara! Toți românii vor rămâne cu gura căscată:

Un sofer roman de etnie maghiara e mai roman decat multi dintre noi. Acesta are in cabina TIR-ului steagul Romaniei, pe care il poarta cu mandrie peste tot pe unde merge.

Intrebat de un coleg de ce l-a pus pe parbriz, soferul maghiar a dat un raspuns deosebit.

Uimit de raspunsul primit, acesta a povestit totul pe Facebook.

„L-am intrebat pe acest coleg (roman de etnie maghiara) cum de poarta tricolorul romanesc pe parbiz, iar raspunsul lui m-a uluit: ”sunt etnic maghiar, iar Romania este tara unde m-am nascut si traiesc, cum sa nu-i port tricolorul?!”, este raspunsul barbatului.

CITEȘTE ȘI: L-au imbracat in ginerica si l-au legat cu lanturi de un carucior, ca sa il aduca in fata altarului, ca trebuia sa se insoare. Uite cum arata nevasta barbatului

Ce te faci daca viitorul tau sot are indoieli si nu mai vrea sa se insoare?

Mireasa din clipul video de mai jos a gasit leac pentru razgandeala sotului: l-a legat cu lanturi de un carucior si l-a tras pana in fata preotului, printre invitati.

Din fericire, totul a fost teatru, cei doi dorind sa aiba o nunta atipica, despre care se va vorbi multi ani de acum inainte.

Femeia si-a facut intrarea tragand dupa ea un carucior pe care se afla, legat cu lanturi, viitorul ei sot, imbracat la patru ace. Cand a trecut printre invitati, toti au inceput sa rada.

Iata momentul:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *