Tatăl era la spital cu copilul și a făcut poza asta unei asistente care adormise lângă un băiețel internat, apoi a postat-o pe Facebook! Imaginea a făcut înconjurul lumii din cauza secretului înfiorător ascuns în spatele ei! Uite ce s-a întâmplat

Philip Urtz este un tată devotat și soțul iubitei sale soții, Jessica. Recent el a postat o imagine pe pagina lui de Facebook pentru a explica ceva incredibil.

Faptul incredibil este chiar devotamentul de care dă dovadă soția sa, Jessica, care este asistentă într-un spital. Ea lucrează 14 ore pe zi iar când vine acasă mai are suficientă energie doar pentru a-și mânca cina și pentru a se pregăti pentru ziua următoare.

În fiecare tură ea este martora celor mai oribile momente din viețile a zeci și zeci de pacienți: accidente de motocicletă, căderi, rupturi, leziuni pe creier. Uneori cazurile pe care le vede o întristează atât de tare încât o nu povestește nimănui nimic.

Philip a scris pe Facebook că fără asistente ca soția sa, lumea ar fi un loc mult mai teribil. Iată tributul acestui soț către soția lui, vom traduce postarea lui integral:

,,Aceasta este soția mea trăgând un pui de somn. Într-o oră se va trezi, își va pune hainele albe și se va pregăti de serviciu. Obiectele și uneltele de care are nevoie acolo trebuie adunate și verificate meticulos – părul și machiajul ei vor fi făcute în grabă. Se va plânge că arată îngrozitor. Eu nu voi fi de acord și îi voi aduce o cană de cafea.

Va sta pe canapea cu picioarele sub ea și va încerca să o bea în timp ce se va juca fericită cu bebelușul nostru. Din când în când se va uita în gol în timp ce vorbim; se va sustrage puțin, pregătindu-se pentru ziua oribilă care va începe. Ea crede că eu nu observ asta.

Va pupa copilul, mă va săruta pe mine și va pleca să facă mult bine oamenilor care au parte de cele mai rele zile din viețile lor. Accidente de mașină, explozii – profesioniști, preoți, prostituate, dependenți de droguri – tați mame, fiice, frați, surori, fii, familii întregi – nu contează cine ești sau ce ți s-a întâmplat.

Ea va avea oricum grijă de tine.

Va veni acasă după 14 ore, se va descălța de pantofii cu care a pășit pe sânge, lacrimi și scrum, dar îi va lăsa afară.

Uneori nu va vorbi despre ce a văzut. Alteori nu va putea aștepta să vorbească despre ce a văzut.

Uneori va râde până va începe să plângă, alteori doar va plânge – dar indiferent de ce se va întâmpla înăuntrul ei, va fi mereu pregătită pentru următoarea tură.

Soția mea e asistentă. Soția mea e un erou.”

Nu uita să distribui acest tribut minunat pentru un erou care trece mai mereu neobservat!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *