Timp de 6 zile angajații spitalului vedeau un câine ciudat așezat chiar în fața ușii, au încercat să-l gonească dar se întorcea mereu. Ce s-a întâmplat în a șaptea zi a ajuns la știri, și a făcut din câine o vedetă. De ce stătuse acolo:

Maya este un câine din rasa Akita Inu în vârstă de 2 ani care a petrecut peste 6 zile în fața unui spital din Spania.

Nimeni nu știa de ce stă sărmanul câine în același loc, dar când au aflat, au fost extrem de emoționați. Se pare că Sandra Iniesta, stăpâna Mayei, tocmai fusese operată de urgență de apendicită.

Fata și câinele ei obișnuiau să petreacă mult timp împreună, și se pare că aceasta nu este prima dată când Maya a fost nevoită să aștepte la ușă. Dar de data aceasta a existat o mică diferență, timpul de așteptare nu a fost niciodată atât de mare până acum.

Tatăl Sandrei a încercat să o ia pe Maya din fața spitalului pentru a o duce acasă, dar nu a reușit, câinele era hotărât să o aștepte acolo pe Sandra orice ar fi, nu voia să plece și orice insistențe erau inutile. Totuși, Sandra nu a fost surprinsă când a aflat că micul ei prieten a așteptat-o răbdător. Acesta este exact lucrul pe care l-ar face orice prieten bun și îngrijorat, nu?

Așa că Maya a așteptat calmă în fața spitalului, în timp ce angajații au avut grijă de ea pe durata șederii de 6 zile. Acum câinele a ajuns la știri și a devenit o mică celebritate pentru loialitatea lui incredibilă.

Aceasta nu este singura poveste care ne oferă un exemplu despre loialitatea câinilor, dar fiecare ne dă un sentiment puternic. Câinii sunt cu siguranță cei mai buni prieteni ai omului și uneori ne oferă exemple de comportamente de care noi probabil nu am fi în stare mereu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *