Un grup de țărani din Moldova au rupt internetul în două! Aceștia interpretează o celebră piesă a formației Queen!

In anul 2015 marketologii din Republica Moldova au demonstrat o adevărată performanță în mediul publicitar, creand o reclama originala pentru fructele si legumele autohtone. In acest clip de doua minute taranii interpretează legendarul hit al formației Queen, «The Show Must Go On». In acest fel, producătorii de legume și fructe din țară îi cheamă pe oameni să cumpere doar produsele crescute în Moldova.

Îți recomandăm să privești această capodoperă publicitară chiar acum! Este un filmuleț foarte original, cu o idee originală și un scenariu excepțional. Vrednic de menționat este și modul în care au fost făcute filmările precum și filtrele de culoare care s-au aplicat. Republica Moldova nu rămâne în urma lumii în domeniul publicității!

În acest clip au fost folosite fragmente de video de la posturile TV din Rusia, în care sunt distruse fructele și legumele supuse sancțiunilor, inclusiv cele moldovenești. Aceste acțiuni ale Federației Ruse nu prea au sens, pentru că sancțiunilor au fost supuse doar produsele statelor din Uniunea Europeană, state din care, lucru știut, Republica Moldova nu face parte.

Dacă și tu ai apreciat această reclamă care încurajează procurarea produselor autohtone, atunci nu ezita să distribui acest video pe Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *