Un om sărman a zgâriat din greșeală o mașină de lux și i-a lăsat un bilet proprietarului. Când a văzut ce scrie, bărbatul a încremenit

Unii oameni își tratează mașinile ca pe membrii a familiei și unii ajung să creadă că nimic nu este mai important decât ele.

Proprietarii mașinilor de lux, în general, sunt foarte protectori cu aceste mașini -trofee și nu ar tolera nici măcar o simplă zgârietură. Așa că vă dați seama ce a gândit un bărbat atunci când a găsit o zgârietură pe mașina sa, a cărei reparație îl costa mii de dolari.

Un bătrân a devenit protagonistul unei povești de-a dreptul impresionante. Dacă mulți ar fugi de responsabilități, acesta a demonstrat că poate fi extrem de demn.

După ce a zgâriat o mașină de lux a unui om foarte bogat în timp ce și-a dus copiii la o plimbare, Qinlong a decis să rămână lângă mașină, unde a scris un mesaj pe care l-a lăsat lângă parbriz. Acesta și-a cerut scuze pentru gestul său și a spus că în acel caz nu muncește din cauză că afacerea sa a intrat în faliment. Familia sa avea mari probleme financiare și la ora respectivă nu avea decât 100 de Yuan.

Cu toate acestea, a promis că va plăti restul banilor pe care îi datorează reparației, doar că va dura câteva luni, dacă proprietarul va fi de acord cu acest lucru.
Proprietarul a găsit mesajul și l-a sunat pe Qinlong pentru a se asigura că vrea într-adevăr să plătească și i-a spus bărbatului că, de fapt, a zgâriat o altă marcă de mașină.
Însă acesta i-a dat un răspuns sincer și l-a întrebat cum ar putea să îl găsească pe proprietarul adevărat pentru a-și plăti datoria.

Când a văzut cât de onest este omul, proprietarul mașinii de lux i-a spus că nu este nevoie să mai plătească ceva, însă Qinlong a dezvăluit că este împotriva principiilor sale. Așa că bărbatul i-a propus să vină să lucreze în compania lui.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *