Un turist a mers de Paste in excursie la Baile Herculane si a parcat masina langa hotel! A fost chemat, insa, de urgenta de o femeie care i-a cerut sa ridice capota BMW-ului! Cand au vazut ce era acolo, au sunat imediat la 112: Doamne ferește!

Un turist aflat în vizită în staţiunea Băile Herculane a avut parte de sperietura vieţii lui. Noroc cu pompierii care au intervenit la timp!

Un turist care a mers în vizită la Băile Herculane, chiar de Paşte, şi-a parcat maşina lângă hotel. O femeie, însă, a văzut cum în autoturism, chiar pe sub capota, se furişează un şarpe.

Femeia a mers imediat la hotel şi împreună cu paznicii l-au depistat pe proprietarul maşinii. Împreună au sunat la 112 şi imediat a venit un echipaj al jandarmilor care au ridicat capota.

Într-adevăr, sub capota autoturismului marca BMW era cuibărit un şarpe. Jandarmii au confecţionat imediat un dispozitiv cu ajutorul căruia au prin reptila. Aceasta din urmă a fost eliberată în pădurea din apropiere.

CITEȘTE ȘI: Aceasta femeie a intrat în salon pentru a se tunde. Stilista a văzut-o și a început să vorbeasca cu ea. A programat-o insa a doua zi! Femeia n-a mai venit insa si… ce i s-a intamplat stilistei dupa doua saptamani e ireal

O femeie a intrat intr-un salon din Wisconsin si a inceput sa studieze toate produsele. Unul dintre stilisti s-a uitat la ea si cei doi au inceput sa discute. Astfel, Kate Langman a aflat ca femeia suferea de depresie si ca de 6 luni nu iesise din casa si nici nu se spalase pe par. Ea isi prinsese parul la spate si l-a lasat asa timp de jumatate de an. Fata s-a oferit sa ii faca acesteia o programare pentru a doua zi, insa femeia n-a mai aparut.

“Mi s-a rupt inima cand am vazut-o asa” a povestit Kate pentru The Huffington Post. Insa dupa o luna, femeia a calcat din nou pragul salonului si dupa aproximativ 9 ore Kate ii aranjase parul in totalitate. Rezultatul a fost fenomenal.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *