Urăște din toată inima frizerii și are cel mai lung păr din lume! Când își dă jos eșarfa, toată lumea se închină! Cum arată părul acestui bărbat, toate femeile ar fi geloase

Unii oameni pur și simplu își adoră părul și nu l-ar tăia pentru nimic în lume. Însă, când devine foarte greu de întreținut, unele persoane decid să facă o schimbare drastică și să aleagă o coafură ceva mai lejeră. Însă nu este și cazul unui bărbat din Vietnam, care îi șochează pe toți cei care întâlnesc pentru prima dată.

La prima vedere, bărbatul nu atreage atenția decât prin turbanul uriaș pe care îl poartă în fiecare zi, când iese în oraș sau merge cu bicicleta. Și are și un motiv extrem de important pentru care a ales acel turban. Ei bine, părul lui măsoară mai mult de 6 metri lungime!

În timp ce unii tineri aleg câte o codiță de care au grijă ca de ochii din cap, Tran Van Hay îi uimește pe toți cu stilul său și cu coafura neobișnuită.

Bărbatul care locuiește în sudul orașului Can Tho nu își spală părul extrem de lung, pentru că ar dura o veșnicie să facă acest lucru.

El a început să își lase părul să crească acum mai bine de 50 de ani, deoarece se simțea rău de fiecare dată când se tundea, iar soția sa a dezvăluit acest lucru.

Tran Van Hay se ocupă cu culegerea plantelor pentru a le prepara în scopuri terapeutice. Pentru că are părul mult prea lung și nu își poate pune casca de protecție, acesta nu este acceptat de către niciun taximetrist pe motocicletă, așa că zi de zi trebuie să meargă cu bicicleta.

În 2004, persoana care deținea recordul pentru cel mai lung păr din lume era Xie Qiuping din China, al cărei păr măsura 5.6 metri lungime.

În 2006, la o măsurătoare, Hay avea părul lung de 6.2 metri, iar de atunci a tot crescut.

Hay a murit la vârsta de 79 de ani, în anul 2010, însă povestea sa a rămas una de povestit și nepoților.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *