Vedeau în fiecare zi un bătrân stând în mijlocul mării cu două cutii lângă el, dar când a înotat până la barca lor și au văzut ce făcea de fapt, au început să plângă! Așa ceva nu mai face nimeni!

Sărăcia în Philipine este o problemă mereu în creștere pe care nimeni nu pare că o poate rezolva. Sărăcia a afectat milioane de familii în țară, iar oamenii fac tot felul de lucruri stranii și creative, doar pentru a avea ce pune pe masă a doua zi. Din păcate, atât bătrânii, cât și copiii, nu au de ales și sunt obligați să își ajute familiile să supraviețuiască.

Abbey Ann Hernandez și familia ei erau în vacanță pe plajă când femeia a observat un bătrân care „înota” către barca lor. Prima dată au crezut că e doar o altă persoană care înoată, dar a fost șocată când a văzut că omul vindea de fapt înghețată în mijlocul oceanului!

Femeia a făcut multe poze și a pus povestea omului pe rețelele de socializare. Mulți internauți l-au aplaudat pe acest om pentru că, în ciuda vârstei înaintate, aproape riscându-și viața, muncea pentru a câștiga un ban în plus pentru familie. Asta pe când alți internauși au vrut să afle adresa bărbatului pentru a-i putea ajuta familia.

Iată mai multe imagini în postarea femeii:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *